WT Author 1984 White Orbit Ediție limitată ceas Review

În ciuda faptului că este un ceasornic mai nou, WT Author devine rapid unul dintre mărcile mele preferate. Ei și-au făcut un nume, dezvoltând ceasuri unice, cu modele strălucitoare și colorate. Chiar și ceasurile lor mai formale, monocrome, folosesc simboluri de cadran ciudate și alte elemente vizuale izbitoare. Ori de câte ori te uiți la unul dintre ceasurile lor, vei vedea ceva ce nu ai mai văzut până acum.
Acest nou ceasuri replica rolex, cel din 1984, este un design în stil militar care este menit să arate ca un afișaj radar. Există ۱۰ modele diferite în total, deși am evaluat personal versiunea White Orbit din 1984. Fiecare dintre cele 10 variante este lansată într-o serie limitată cu 50 de numere de serie fiecare, pentru un total de 500 de ceasuri FINAL COUNTDOWN. Să aruncăm o privire mai atentă.

۱۹۸۴ Design al carcasei cu orbită albă
Primul lucru pe care îl veți observa despre 1984 este designul blocat. Există o mulțime de ceasuri dreptunghiulare și octounghiulare acolo, dar nu multe care sunt atât de unghiulare. Pentru început, partea inferioară a carcasei din oțel inoxidabil este mare și pătrată, măsurând 44 mm într-o latură. Otelul are un finisaj mat, dar in culori diferite in functie de varianta ceasuri replica ieftine. Pe White Orbit din 1984, carcasa este neagră pentru a oferi un contrast mai clar. Distanța dintre ureche este de 49 mm, iar grosimea, inclusiv cadrul, este de 13,4 mm.

WT Author 1984 White Orbit vedere laterală la încheietura mâinii
Una dintre cele mai izbitoare caracteristici vizuale este coroana. Este situat la ora 4 sau în colțul din dreapta jos al carcasei inferioare și este realizat dintr-un aluminiu anodizat roșu strălucitor. Această locație servește de fapt pentru a micșora profilul general al ceasului, deoarece coroana nu iese din lateral.

Jumătatea superioară a carcasei are 12 fețe, cu o margine plată în afara fiecărei poziții de oră. Cadrul este gri la exterior și negru deasupra, cu cifre argintii în pozițiile de 10, 20, 30, 40 și 50 de minute. Există sâmburi mai mici la pozițiile de 5, 25, 35 și 55 de minute. La pozițiile de 15 și 45 de minute, există mici sigle Perun, cu o săgeată la ora 12.

۱۹۸۴ White Orbit Red Crown
Spatele carcasei cu șuruburi este ușor de întreținut și are un cristal în stil expozițional. Acest cristal are un logo WT Author gravat în el, împreună cu numărul de serie al ceasului. În ciuda designului înșurubat, carcasa este încă rezistentă la apă până la 100 de metri, așa că este sigur să faci duș sau piscină. Se fixează cu o curea de cauciuc neagră, care are un finisaj neted care se potrivește cu orice ținută.

O mișcare Miyota
White Orbit din 1984 utilizează mișcarea Miyota Caliber No 9015. Aceasta este o mișcare încercată și adevărată, cu un grad rezonabil de precizie rolex ceasuri replica. Are 24 de bijuterii și bate de 28.800 de ori pe oră. De asemenea, are o rezervă de putere de 42 de ore, astfel încât nu va trebui să-l resetați de fiecare dată când îl scoateți puțin.

Cadranul este extrem de diferit, în funcție de versiunea pe care o cumpărați. Pe Orbita Albă din 1984, fundalul este alb, cu o serie de cercuri negre care marchează pozițiile orelor și un triunghi la ora 12, oglindind triunghiul de pe ramă. Fereastra pentru data de la ora 4 este încorporată perfect în cercul de la ora 4.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.